MonPlaneta
IKEA anuncia una prova pilot per vendre plaques solars a les seves botigues

L’empresa sueca IKEA ha anunciat que, a partir de la propera tardor, començarà a comercialitzar plaques solars i altres productes fotovoltaics per a la llar en algunes de les seves botigues als Estats Units. A més dels seus famosos mobles a preus competitius, doncs, la companyia, si més no en alguns dels seus establiments de l’estat de Califòrnia, vendrà una línia de sistemes i aparells per generar energia renovable des de casa.

Una col·laboració amb una empresa de sistemes d’energia solar

L’anunci el va fer la mateixa empresa fa pocs dies a través d’una nota de premsa, que explica com aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre la filial estatunidenca d’IKEA i l’empresa de venda i instal·lació de sistemes d’energia solar SunPower. La línia de productes que es vendran a les botigues de la companyia sueca s’anomenarà ‘Home Solar’ i estarà disponible, segons el comunicat, pels membres del programa de compradors fidels, que podran “generar i emmagatzemar la seva pròpia energia renovable i viure d’una manera més sostenible”.

IKEA
IKEA

Un servei que es vol ampliar en el futur

Així doncs, d’aquí a pocs mesos, aquesta línia de productes solars seran en algunes botigues seleccionades i només pels clients més fidels, però podria ser una primera passa per continuar creixent en aquest sentit i començar a comercialitzar uns sistemes que, durant els propers anys, haurien de ser cada vegada més habituals a la majoria de llars del món.

A la mateixa nota de premsa, el CEO i director de Sostenibilitat d’IKEA Estats Units, Javier Quiñones, explica que l’empresa té “passió per ajuda els seus clients a viure una vida més sostenible a casa”. En línia amb això, declara que la companyia està “orgullosa” de la seva col·laboració amb SunPower, que durà aquest servei als Estats Units i permetrà que els seus clients “prenguin decisions individuals orientades a reduir la seva petjada climàtica”. Un servei que, anuncien, tenen com a objectiu oferir en altres botigues en el futur.

Més notícies

Ikea recicla mobles per convertir-los en llars per a animals salvatges

Tot i que és una acció publicitària per anunciar la inauguració d'una nova botiga al barri de Greenwich (Londres), donarà un lloc on viure a la fauna de la ciutat, que no viu en l'ambient més amable
:  - Mobile

Les botigues IKEA de Catalunya fomenten l’economia circular amb el Green Friday

Entre el 23 i el 29 de novembre les botigues d’IKEA impulsen el seu servei de recompra de mobles, pagant el doble del seu valor de taxació als socis d’IKEA Family
:  - Mobile
Bosc desforestat a Sibèria | Earthsight

Relacionen Ikea amb operacions de tala il·legal a boscos essencials per al clima de la Terra

Un informe assenyala que la companyia ha estat venent durant anys mobles infantils fets amb fusta de Sibèria
:  - Mobile

Les empreses més grans del món incompleixen els seus objectius climàtics

Un estudi de 25 corporacions afirma que exageren o esbiaixen els seus informes de progrés
:  - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa