MonPlaneta
IKEA anuncia una prova pilot per vendre plaques solars a les seves botigues
  • CA

L’empresa sueca IKEA ha anunciat que, a partir de la propera tardor, començarà a comercialitzar plaques solars i altres productes fotovoltaics per a la llar en algunes de les seves botigues als Estats Units. A més dels seus famosos mobles a preus competitius, doncs, la companyia, si més no en alguns dels seus establiments de l’estat de Califòrnia, vendrà una línia de sistemes i aparells per generar energia renovable des de casa.

Una col·laboració amb una empresa de sistemes d’energia solar

L’anunci el va fer la mateixa empresa fa pocs dies a través d’una nota de premsa, que explica com aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre la filial estatunidenca d’IKEA i l’empresa de venda i instal·lació de sistemes d’energia solar SunPower. La línia de productes que es vendran a les botigues de la companyia sueca s’anomenarà ‘Home Solar’ i estarà disponible, segons el comunicat, pels membres del programa de compradors fidels, que podran “generar i emmagatzemar la seva pròpia energia renovable i viure d’una manera més sostenible”.

IKEA
IKEA

Un servei que es vol ampliar en el futur

Així doncs, d’aquí a pocs mesos, aquesta línia de productes solars seran en algunes botigues seleccionades i només pels clients més fidels, però podria ser una primera passa per continuar creixent en aquest sentit i començar a comercialitzar uns sistemes que, durant els propers anys, haurien de ser cada vegada més habituals a la majoria de llars del món.

A la mateixa nota de premsa, el CEO i director de Sostenibilitat d’IKEA Estats Units, Javier Quiñones, explica que l’empresa té “passió per ajuda els seus clients a viure una vida més sostenible a casa”. En línia amb això, declara que la companyia està “orgullosa” de la seva col·laboració amb SunPower, que durà aquest servei als Estats Units i permetrà que els seus clients “prenguin decisions individuals orientades a reduir la seva petjada climàtica”. Un servei que, anuncien, tenen com a objectiu oferir en altres botigues en el futur.

Més notícies
Ikea recicla mobles per convertir-los en llars per a animals salvatges
Tot i que és una acció publicitària per anunciar la inauguració d'una nova botiga al barri de Greenwich (Londres), donarà un lloc on viure a la fauna de la ciutat, que no viu en l'ambient més amable
Les botigues IKEA de Catalunya fomenten l’economia circular amb el Green Friday
Entre el 23 i el 29 de novembre les botigues d’IKEA impulsen el seu servei de recompra de mobles, pagant el doble del seu valor de taxació als socis d’IKEA Family
Bosc desforestat a Sibèria | Earthsight
Relacionen Ikea amb operacions de tala il·legal a boscos essencials per al clima de la Terra
Un informe assenyala que la companyia ha estat venent durant anys mobles infantils fets amb fusta de Sibèria
Les empreses més grans del món incompleixen els seus objectius climàtics
Un estudi de 25 corporacions afirma que exageren o esbiaixen els seus informes de progrés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa