Qui som

Sílvia Barroso, directora (Barcelona, 1970)
Ha estat redactora de Ràdio Sant Cugat i El Punt. Ha estat responsable de l’edició digital de l’Avui i subdirectora de l’Ara. Dins del Grup Món, ha encapçalat el llançament de Tot Barcelona abans de dirigir El Món.

Aleix Salvans, coordinador de Món Planeta (Granollers, Vallès Oriental, 1988)
Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la URL i MA in Writing for Performance and Publication per la Universitat de Leeds. Ha estat columnista i cronista cultural al Grup Nació Digital i editor de la revista Endavant. Col·laborador al setmanari El Temps. Ha escrit ‘Gestió del caos’, una crònica de la contracultura a Catalunya entre 1973 i 1992.

Jordi Gàlvez. Director comercial | [email protected]
(Barcelona, 1969)
Llicenciat en ADE (UB). Extensa experiència gestionant campanyes publicitàries en mitjans i suports off-line, on-line i out-of-door. Ha treballat als diaris Marca, Avui, El Mundo i Expansión i per a les revistes Futbolmanía, Ling, Yorokobu, Esforç i Actualidad Económica. Agent de publicitat exterior a Clear Channel Outdoor.

Joan Marc Salvador, director de Tecnologia (Riudoms, Baix Camp, 1989)
Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Mercè Magaña, directora financera(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)
Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vicent Sanchis. Director general (València, 1961)
Periodista i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha dirigit diverses capçaleres d’aquest país com l’Avui, El Temps o Barça TV, entre d’altres. També ha estat articulista i tertulià als principals mitjans de comunicació de Catalunya. Director de Televisió de Catalunya (2017-2022). En l’àmbit de l’assaig, Sanchis ha estat distingit amb el premi Carles Rahola per ‘Valencians, encara’ (2012) i el Joan Fuster per ‘Franco contra Flash Gordon’ (2009).

Salvador Cot, editor (Terrassa, Vallès Occidental, 1965)
Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.