Qui som

Sílvia Barroso, directora (Barcelona, 1970)
Ha estat redactora de Ràdio Sant Cugat i El Punt. Ha estat responsable de l’edició digital de l’Avui i subdirectora de l’Ara. Dins del Grup Món, ha encapçalat el llançament de Tot Barcelona abans de dirigir El Món.

Aleix Salvans, coordinador de Món Planeta (Granollers, Vallès Oriental, 1988) 
Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la URL i MA in Writing for Performance and Publication per la Universitat de Leeds. Ha estat columnista i cronista cultural al Grup Nació Digital i editor de la revista Endavant. Col·laborador al setmanari El Temps. Ha escrit ‘Gestió del caos’, un crònica de la contracultura a Catalunya entre 1973 i 1992.

Jordi Borràs, responsable de Fotografia (Barcelona, 1981) 
Il·lustrador, fotoperiodista i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Especialitzat en moviments nacionals i d’ultradreta que actuen a Catalunya. Col·laborador a Crític i Vice News. També col·labora a diversos programes de Catalunya Ràdio. Autor de ‘Warcelona, una història de violència’, ‘Plus ultra, una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya’ i ‘Desmuntant Societat Civil Catalana’.

Teresa Montalat, directora comercial (Palau Saverdera, Alt Empordà, 1966) 
Filòloga i màster en Màrqueting i Comunicació. Ha treballat com a professora i com a coordinadora i responsable comercial de la revista Viari, al grup Totmedia.

Joan Marc Salvador, director de Tecnologia (Riudoms, Baix Camp, 1989)
Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Mercè Magaña, directora financera(Terrassa, Vallès Occidental, 1965)
Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Salvador Cot, editor (Terrassa, Vallès Occidental, 1965)
Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.