Ikea recicla mobles per convertir-los en llars per a animals salvatges

Tot i que és una acció publicitària per anunciar la inauguració d'una nova botiga al barri de Greenwich (Londres), donarà un lloc on viure a la fauna de la ciutat, que no viu en l'ambient més amable

Ikea mobles reciclats

Una de les cases fetes amb mobles reciclats d’Ikea | Ikea / Mother

La multinacional sueca de fabricació i venda de mobles Ikea ha posat en marxa una campanya de promoció de la seva nova botiga a Greenwich (Londres, Anglaterra) consistent a fabricar cases per a diversos tipus d’animals salvatges del barri. Anomenada ‘Wildhomes for Wildlife’ -‘cases salvatges per a animals salvatges’-, aquesta acció publicitària ha convertit antigues taules, cadires i làmpades d’Ikea en llars de disseny per a una fauna molt diversa, d’ocells, ratpenats i ocells fins a abelles, que han estat creats per diversos artistes.

Ikea mobles reciclats

Un altre dels dissenys elaborats amb mobles deciclats | Ikea / Mother

Alguns dels mobles han estat deconstruits i han pres formes totalment diferents, a més de ser pintades de colors, altres juguen amb formes geomètriques, o tenen un sol color… “Ara”, afirmen des d’Ikea, “tots els nostres nous veïns poden gaudir d’una casa increïble. Fins i tot els nostres amics peluts, emplomats i voladors”. A més d’això, la setmana passada Ikea va fer navegar un vaixell que recollia deixalles per les aigües brutes del riu Ravensbourne, un afluent del Tàmesi a la mateixa capital anglesa, aconseguint retirar 20 quilos de deixalles en només una hora.

Ikea mobles reciclats

Alguns dels dissenys de llars d’animals fets amb mobles reciclats són espectaculars | Ikea / Mother

Nou comentari