MonPlaneta
Un puma ataca un home mentre es banyava a un jacuzzi

Un puma va atacar un home mentre es banyava a un jacuzzi causant-li, per sort, només algunes ferides lleus. Els fets van tenir lloc el passat 18 de març a Nathrop, Colorado (Estats Units), segons informen en un comunicat de premsa les autoritats de Parcs i Fauna de l’estat, que consideren que, malgrat que el resultat va ser molt menys greu del que hauria pogut ser, això no és motiu per no prendre’s l’incident “seriosament”.

Agafat pel cap mentre es relaxava amb la seva dona

L’home havia llogat una casa juntament amb la seva dona enmig d’una zona boscosa. Mentre tots dos eren a l’interior del jacuzzi i completament a les fosques, ell va notar com alguna cosa li agafava el cap, i immediatament tots dos van començar a cridar i a esquitxar amb aigua el que fos que els estava atacant. Quan la dona va agafar una llanterna i el va il·luminar, va ser clar que es tractava d’un puma.

Per sort, entre tots dos van aconseguir espantar l’animal i fugir cap a l’interior de l’habitatge. Després van trucar al propietari que, casualment, era un treballador de Parcs i Fauna de Colorado i immediatament va avisar els seus companys perquè es traslladessin al lloc dels fets. Segons el comunicat de premsa, el puma només havia fet algunes petites rascades al cap de l’home, que va dir que no necessitava atenció mèdica.

Les autoritats de Colorado miren de fer saber sempre a les persones que són a l'aire lliure que hi ha risc d'atac de pumes i com evitar-los i defensar-se'n si es produeixen
Les autoritats de Colorado miren de fer saber sempre a les persones que són a l’aire lliure que hi ha risc d’atac de pumes i com evitar-los i defensar-se’n si es produeixen

Un atac poc habitual

Els agents de Parcs i Fauna, a més, van confirmar que les rascades eren les que li podria haver fet un puma amb les urpes. Tot i que les autoritats van mirar de localitzar l’animal, les baixes temperatures i la neu congelada dels voltants de la casa ho van impedir. No obstant això, van instal·lar trampes al seu voltant.

Aquest atac és el primer d’un puma que es produeix a Colorado des de fa un any, i el 24è que ha causat ferides a un humà des de 1990. Segons Parcs i Fauna de Colorado, és probable que en aquest cas l’animal veiés el cap de l’home moure’s al jacuzzi i no s’adonés que eren persones. En fer tant de soroll i enlluenar-lo, el puma va fugir ràpidament. De fet, aquests atacs són molt estranys perquè, en general, aquests grans felins tendeixen a evitar el contacte amb els humans.

Més notícies

[VÍDEO] Enregistren quatre cadells de puma dins el seu cau

:  - Mobile
Aquest pas de fauna permetrà connectar de manera segura dos hàbitats que havien quedat separats

Comença la construcció del pas de fauna més gran del món

Creuarà per sobre els 10 carrils de l'autopista 101 a Los Angeles (Califòrnia), permetent una connexió crucial entre hàbitats
:  - Mobile
Els macacos japonesos són una espècie molt problemàtica en algunes zones del país | Wikimedia Commons

Capturen i maten un mico japonès membre d’una banda que ataca els humans

Les autoritats apunten que aquest grup de macacos ha ferit gairebé 50 persones en tres setmanes
:  - Mobile
Aquest caçador marsupial tenia uns ullals enormes, tant que va haver d'adaptar-hi els ulls | Jorge Blanco

Troben un ‘dents de sabre’ marsupial amb ullals que li creixien des del cap

L'animal va viure fa 5 milions d'anys a Amèrica del Sud i tenia un ulls semblants als de les vaques
:  - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa