Pingüins

Una foto de dos pingüins vidus que s’abracen com si es consolessin es fa viral

Comparteix
La imatge va guanyar una concurs de fotografia i des d'aleshores ha donat la volta al món
Pingüins carablancs a l'illa d'Elephant

Algunes colònies de pingüins han perdut el 75% de la població durant el darrer mig segle

Comparteix
De les més de 120.000 parelles que hi havia a l'illa d'Elephant el 1971, ara són poc més de 50.000
Pingüins africans

Un estudi afirma que els patrons de la parla dels pingüins s’assemblen a les dels humans

Comparteix
Les seves "paraules" que fan servir acostumen a ser les més curtes de què disposen i, com més llargues fan les "frases", més curts són els sons emprats

Troben la baula perduda de l’evolució dels pingüins després de l’extinció dels dinosaures

Comparteix
Molt més petit que els seus avantpassats, ja havia perdut la capacitat de volar i s'havia tornat un gran nedador
Comparació entre un pingüí gegant i un humà actual

Nova Zelanda havia estat l’hàbitat d’una espècie de pingüí de la mida d’un humà

Comparteix
L'animal, que va viure al Paleocè, mesurava uns 160 centímetres d'alçada i pesava uns 80 quilos
Pingüins boreals dibuixats per John James Audubon a 'The Birds of America' (1827–1838)

175 anys de la mort dels dos darrers pingüins de l’hemisferi nord

Comparteix
El gavot gegant es va extingir definitivament el 3 de juliol de 1844, quan l'última parella i l'ou que covaven van ser caçats a Islàndia
Colònia de pingüins emperador

Una gran colònia de pingüins emperador de l’Antàrtida, condemnada a la desaparició

Comparteix
L'any 2016, el mal temps ja va provocar la mort de milers de pollets. Ara, l'avenç de dues grans esquerdes en el gel deixarà els animals a la deriva, destruint-ne definitivament la població.

Milers de femelles de pingüí es perden cada any a Amèrica del Sud

Comparteix
El fenomen es repeteix entre el nord d'Argentina i el sud del Brasil, a 1.000 quilòmetres de la seva àrea de cria. Fins ara, però no se sabia per què el sexe hi tenia relació

[VÍDEO] Persecució a terra ferma entre una foca lleopard i unes cries de pingüí

Comparteix
Els mamífers marins i els pingüins no destaquen, precisament, per la seva destresa de moviments fora de l'aigua, però això no impedeix que no es puguin caçar a terra

Descoberta una ‘supercolònia’ de pingüins a l’Antàrtida

Comparteix
Unes imatges per satèl·lit de la NASA van posar en marxa una expedició que ha trobat més d'1.500.000 pingüins d'Adèlia a unes illes remotes al nord de la península Antàrtica