L’escalfament de les aigües redueix el valor nutricional dels peixos i els mol·luscos

Els animals que se n'alimenten, inclosos els humans, es podrien veure afectats per aquesta conseqüència directa de l'efecte hivernacle.

El marisc i el peix són aliments que se suposen rics en nutrients i una font important de proteïnes, vitamines, minerals i omega 3

El marisc i el peix són aliments que se suposen rics en nutrients i una font important de proteïnes, vitamines, minerals i Omega 3 | IRTA

Les propietats nutricionals dels peixos i els mol·luscos es redueixen amb l’augment de la temperatura de l’aigua, segons demostra una investigació. Aquesta dada, conseqüència directa del canvi climàtic, té conseqüències molt importants pels ecosistemes marins, pels animals marins i els ocells que se n’alimenten i, també, pels pescadors que els capturen per al consum humà. Aquest descobriment, fet gràcies a una recerca liderada per la Universitat de Sydney i duta a terme a Nova Zelanda, es va basar en l’estudi d’un depredador marí, el mascarell australià, que van fer servir com a mesurador biològic de l’ecosistema marí i les seves fonts d’aliment.

Nou comentari