MonPlaneta
La Zona Franca, HP, Leitat i Seat també ofereixen impressores 3D contra el coronavirus
Impressores 3D
Impressores 3D | ACN

!--akiadsense-->

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, la multinacional HP, líder tecnològic en equips industrials d’impressió 3D, la tecnològica Leitat i la companyia automobilística Seat han posat a la disposició de les autoritats i centres sanitaris els seus professionals i coneixements tecnològics per donar resposta a les necessitats que puguin sorgir vinculades a la lluita contra la propagació del COVID-19 mitjançant tecnologies de fabricació additiva. Així mateix el Consorci s’ofereix a facilitar la coordinació dels seus recursos a qualsevol projecte particular que s’estigui duent a terme i es vulgui escalar a nivell industrial.

Aquesta iniciativa també s’ha fet extensiva a la Unió Europea, el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i la Generalitat de Catalunya. Responsables del CZFB han contactat amb les autoritats europees per a transmetre’ls el llistat d’equips, recursos i materials de què disposen a fi de donar cobertura a qualsevol necessitat vinculada amb la impressió 3D: des de personal tècnic, dissenyadors, operadors i caps de producció, fins a equipament d’última tecnologia que inclou eines de programari, equips d’impressió i post processat de peces impreses.

A més, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ofereix les seves capacitats a empreses i emprenedors perquè li facin arribar les seves idees i projectes d’impressió 3D, que puguin ajudar a frenar el contagi massiu del coronavirus i a protegir la salut de tots els ciutadans i especialment dels professionals de la salut. S’ha habilitat un correu específic, [email protected], perquè els facin arribar totes les seves propostes i dissenys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa