MonPlaneta
Vist un ós a la carretera de la Vall Fosca
  • CA

“Aquest matí s’ha vist un ós a la carretera L-503, molt a prop del nucli de Molinos i anant en direcció a Astell. Si algú veu algun exemplar d’ós, ha de comunicar-ho al 973 62 11 00 al Control de Sort dels Agents Rurals“. Aquest és l’avís que han rebut els veïns de la Vall Fosca als seus mòbils després de l’ensurt que un veí ha tingut en veure com un os creuava la carretera que travessa la Vall.

“Estem ben acompanyats”, comentava amb ironia l’Angelina, una veïna de Capdella a aquest diari després de rebre l’avís. De fet, no és la primera vegada que s’informa d’haver albirat un plantígrat a la zona. Diversos veïns expliquen que en els darrers anys se n’havia vist algun exemplar a la banda oest de la Vall. “Devia estar tip del confinament”, assenyalava una altra veïna aquest cop de la Torre de Capdella.

Des de Medi Rural, confirmen l’avistament, i han enviat una patrulla d’agents rurals per constatar rastres. De fet, han localitzat tres petjades i una mostra de pèl que s’ha d’acabar de confirmar el perfil genètic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa