[VÍDEO] Una gran tortuga marina pon els ous a una platja de Mataró

L'animal va sortir de l'aigua durant la matinada passada i va fer un niu per fer la posta a la platja de Sant Simó.

La tortuga que ha aparegut de matinada a Mataró

Una tortuga maria de dimensions considerables ha sortit de l’aigua la matinada d’aquest divendres a la platja de Sant Simó, a Mataró, per tal de pondre ous. Després de fer un niu just davant del bar El Xiringuitu, la tortuga ha començat a pondre ous. Aproximadament a quarts de dues de la matinada, una persona que era a la platja ha avisat els Agents Rurals de la presència del rèptil i ells, al seu torn, s’han posat en contacte amb la Policia Local, que s’ha desplaçat a la platja per fer un tancat al voltant d’on la tortuga estava fent la posta i protegir el centenar d’ous que hi ha deixat.

La tortuga que ha aparegut de matinada a Mataró

La tortuga que ha aparegut de matinada a Mataró | Jordi Esteve

La tortuga ha estat ponent durant unes tres hores i, a dos quarts de cinc, ha acabat i ha tornat al mar. Al llarg d’aquest matí, agents de Biodiversitat i Protecció d’Animals Marins es desplaçaran ala platja per fer-se càrrec els ous.

Comentaris

  Pere 15 de Juny de 2018 11:23
  Només un apunt per si mai us hi trobeu: no feu el que es veu a la foto, és a dir, no la toqueu, no us hi poseu davant i no l'ilumineu directament. Quan es fa això, el més normal és que facin mitja volta i tornin a l'aigua.
  Pepet 15 de Juny de 2018 11:54
  Calia acostar-se tant i encendre llums?
  Tortuga vs Sòmines 15 de Juny de 2018 16:19
  Cal dir "que bonito"? Cal ser tan carrincló? Si la tortuga l'entengués li fotria un bon mos per "cursi". Massa anys de televisió infame ha rebaixat el nivell mental de la població i ha creat un contingent de gent vanitosa, egòlatra i narcista. Adoradors del capitalisme més butit i avorrit. Tortuga vs sòmines

Nou comentari