MonPlaneta
Unió de Pagesos denuncia l’augment de l’incivisme i dels robatoris al Parc Agrari del Baix Llobregat
  • CA

Unió de Pagesos (UP) ha traslladat als Mossos d’Esquadra el seu malestar per l’increment de situacions d’incivisme registrades en els darrers mesos al medi rural i agrari i la proliferació de robatoris al Parc Agrari del Baix Llobregat. En el marc d’una trobada dels representats sindicals amb el comissari de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos, Eduard Sallent, i Joan Carles de la Monja, sotscap de la mateixa àrea, UP ha traslladat les seves queixes. Segons explica el mateix sindicat, els Mossos s’han compromès a intensificar la presència policial al medi agrari.

A través d’un comunicat, UP es queixa de les dificultats que els comporta la intensificació de la presència de persones alienes al medi rural i agrari per poder “treballar amb normalitat”. L’auge, per exemple, de passejants i ciclistes en els camins agrícoles així com la circulació de motocicletes i quads per camins forestals “afecten el dia a dia dels professionals agraris, que veuen afegida una preocupació més a la seva feina i un motiu d’alerta constant”.

Un altre tema que el sindicat ha posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra és la proliferació de robatoris al Parc Agrari del Baix Llobregat, durant la temporada de collita de la carxofa. Des del sindicat denuncien que aquests productes podrien arribar al mercat de manera fraudulenta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa