Imatge guanyadora de la 25a edició del concurs | Rosa Vinyes

La fotografia “Via Làctia i meteorit des de la Devesa”, de Rosa Vinyes, ha guanyat el primer premi del 25è Concurs de fotografia del Parc Natural del Cadí-Moixeró, que enguany ha comptat amb la participació de 34 persones i un total de 82 fotografies.

La temàtica d’aquesta edició ha comportat una dificultat tècnica afegida, en centrar-se en la captura de paisatges nocturns al parc. El jurat, format per quatre persones vinculades al món de la fotografia i al parc, han atorgat per unanimitat les set distincions del concurs, que són les següents:

PREMIS

TÍTOL DE LA FOTOGRAFIA

AUTOR

1r PREMI

Via Làctia i meteorit des de la Devesa

Rosa Vinyes Andrés

2n PREMI

Serra d’Ensija

Damià Coll Coll

3r PREMI

Mar de nubes

Carlos Ramírez Chía

4rt PREMI

La cara oculta del Pedra

Sergi Boixader

5è PREMI

Silenci 1

Esteve Vivó Boixader

6è PREMI

Retratat

Gerard Camps Estrada

MILLOR COL·LECCIÓ

Nit de tempesta al Prat del Cadí

Penyes Altes, Cadí i el Pedraforca

Via làctia sobre el Cadí

Andrés González Viñas

La primera classificada s’ha endut 300 euros de premi, el segon, 200 i, el tercer, 150. El quart ha aconseguit una inscripció gratuïta per a dues persones a una de les activitats del parc durant el 2017 i un lot de material. També un lot han aconseguit el cinquè i sisè classificats. Finalment, el guardonat amb la millor col·lecció podrà realitzar una sortida guiada amb raquetes de neu amb un acompanyant i s’endurà el lot de material del parc natural.

Exposició de fotografies

Les temàtiques proposades permeten donar a conèixer l’espai des dels vessants natural i cultural i facilita disposar d’un ampli fons fotogràfic, divers i de bona qualitat. La fotografia esdevé, sens dubte, un al·licient més per visitar l’espai natural protegit.

En el marc del concurs, properament s’organitzarà una exposició de 25 imatges seleccionades pel jurat que es podrà visitar fins al 30 de setembre al centre del parc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa