Un restaurant i un celler de Sallent proposen recuperar el consum de senglar per reduir-ne la superpoblació

!--akiadsense-->

El restaurant Mas de la Sala i el Celler Sanmartí, de Sallent (al Bages), han decidit promoure el consum de porc senglar a partir de “receptes gastronòmiques molt atractives”. Tots dos establiments consideren que en una època com aquesta de proliferació de senglars “és el moment adequat per donar a conèixer les seves propietats culinàries, desconegudes per a bona part de la societat”, i consideren que la recuperació del senglar a les cartes dels restaurants permetria reduir-ne el nombre d’exemplars i ajudar els pagesos que veuen com les seves collites queden malmeses.

Comentaris

    Ramon Juny 06, 2017 | 16:41
    El tertulià podemita és comestible?
    crack Juny 06, 2017 | 21:54
    está claro que veganos no son
    Permisos Juny 07, 2017 | 06:35
    Ja tenen el permís del Departament d'Agricultura?. Aquest Departament amb les seves normes sense sentit, és el principal protector dels porcs senglars i dels cabirols, animals que no paren de destruir collites i provocar accidents de trànsit...Els pagesos n'estan fins al capdamunt d'aquest proteccionisme a uns animals que els arruïnen...

Respon a Permisos Cancel·la les respostes