Troben més de quinze tortugues caretes a la platja de l’Ardiaca, a Cambrils

La Policia Local i els Agents Rurals han acordonat la zona per si encara hi ha més cries que han de sortir del niu i anar cap al mar

Algunes de les tortugues caretes nascudes a Cambrils

Algunes de les tortugues caretes nascudes a Cambrils | Departament de Territori i Sostenibilitat

Aquest dimarts al matí s’han localitzat com a mínim 15 cries de tortuga careta a Cambrils (Baix Camp), concretament a la platja de l’Ardiaca. Segons ha informat la Xarxa d’Observacions i Rescat d’Animals Marins de la Generalitat, la Policia Local del poble, juntament amb els Agents Rurals, han balisat la zona per tal de protegir les altres cries, si n’hi ha, que encara hagin de sortir del niu i anar cap al mar.

A primera hora d’aquest matí, un veí ha vist un dels animals caminant i ha avisat els serveis d’emergències. La policia de la localitat ha anat fins la platja de l’Ardiaca, on ha localitzat una quinzena de tortugues i ha procedit a acordonar l’àrea per permetre que es dirigissin amb seguretat cap al mar. És la segona vegada en menys d’un mes que es localitza un niu de tortuga careta a Cambrils, on el passat 17 de setembre es van ajudar a arribar al mar a un bon nombre d’animals d’aquesta espècie, que darrerament ha augmentat la seva nidificació al nostre país.

Nou comentari