Trobat en bon estat l’emú que es va escapar d’un centre de Fogars de la Selva

"L’animal té una ferida lleu, però està bé, ha tingut assistència veterinària i ja corre en una finca de la protectora 'Por Ellos' de Tordera", explica la policia municipal

Feia dies que la policia local de Fogars de la Selva buscava un exemplar d’emú que es va escapar d’un centre de la localitat. Finalment, va ser trobat aquest diumenge per un caçador, que el va mantenir localitzat a una distància prudencial fins que van arribat els agents de la policia local de Fogars de la seva, voluntaris de la Protectora ‘Por Ellos’ i Marta, la veterinària. Així ho ha explicat el cos policial a les seves xarxes socials, on han explicat que “l’animal té una ferida lleu, però està bé, ha tingut assistència veterinària i ja corre en una finca de la protectora ‘Por Ellos’ de Tordera”.

Comentaris

    Cartanya 7 de Gener de 2019 15:48
    Pel rescat de una persona, la Generalitat, aplica uns càrrecs, per compensar les despeses produïdes per algú que no anava preparat per fer aquest tipos d' aventures. Amb el rescat de aquest animal es fara el mateix o això anirà a càrrec del ajuntament i ja esta?.

Nou comentari