MonPlaneta
Troben un cèrvol mort amb gairebé set quilos de plàstic a l’estómac
El cèrvol trobat mort abans de la seva autòpsia
El cèrvol trobat mort abans de la seva autòpsia | Departament de Parcs Naturals de Tailàndia

!--akiadsense-->

Les autoritats de conservació de la fauna de Tailàndia han anunciat el descobriment d’un cèrvol mort que tenia gairebé set quilos de deixalles de plàstic al seu estómac. L’animal, trobat dilluns en un parc nacional del nord del país, tenia uns deu anys d’edat i no tenia cap ferida externa. Els veterinaris han determinat que la seva mort es devia a una obstrucció estomacal dos dies abans que fos trobat, és a dir, a finals de la setmana passada. Al seu interior s’hi van trobar bosses d’escombraries, càpsules de cafè, guants de goma, tovalloles i fins i tot un parell de calçotets.

Alguns dels plàstics trobats a l'estómac de l'animal
Alguns dels plàstics trobats a l’estómac de l’animal | Departament de Parcs Naturals de Tailàndia

!--akiadsense-->

Les autoritats tailandeses emfatitzen que casos com aquest són una mostra més dels enormes perills per a la fauna que té l’ús i abocament descontrolat de plàstics, que s’hauria de reduir i substituir aquest material per un futur no només més sostenible per a nosaltres sinó també per a la resta d’animals de la Terra.

La bossa amb els plàstics trobats dins el cèrvol en el moment de ser pesada
La bossa amb els plàstics trobats dins el cèrvol en el moment de ser pesada | Departament de Parcs Naturals de Tailàndia

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa