MonPlaneta
Les Terres de l’Ebre són una de les 100 millors destinacions sostenibles del món
Pont de Móra d’Ebre | Viquipèdia

L’associació Global Green Destinations distingeix les Terres de l’Ebre per quart any consecutiu com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles a nivell mundial.

Els valors mediambientals de la zona i el disseny dels productes turístics que s’ofereixen l’han fet mereixedora del guardó, que es va lliurar dia 10 d’octubre a Mali Losinj, a Croàcia, tot coincidint amb el congrés que ha aplegat del 8 al 12 d’octubre representnats de destinacions sostenibles, experts, empresaris i acadèmics.

Una representació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha assistit al congrés on s’ha presentat el disseny de producte turístics sostenible de les Terres de l’Ebre.

Global Green Destinations és una associació mundial per al turisme responsable, que dóna suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L’entitat té com a objectiu la creació d’eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l’objectiu és enfortir el perfil d’aquests indrets envers el turisme responsable i verd.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa