Talen part d’una roureda protegida a Tordera

Diverses entitats ecologistes denuncien aquesta activitat il·legal i exigeixen que es depurin responsabilitats pel dany causat a aquest bosc inundable únic a la Península Ibèrica.

El bosc de can Verdalet

El bosc de can Verdalet | ICHN

Una desena llarga d’entitats ecologistes han denunciat que, durant la Setmana Santa, es van realitzar tales i altres tasques al bosc de Can Verdalet, a Tordera (Maresme), un espai protegit pel seu alt valor ecològic i biogeogràfic i que constitueix un exemple de bosc inundable únic a Catalunya i a tota la Península Ibèrica. Els ecologistes demanen a les administracions que localitzin els responsables de les accions il·legals dutes a terme a l’àrea i que es restauri el bosc per tal de limitar, en la mesura del possible, els danys causats a les seves flora i fauna. A més, afirmen que els dies de festa no poden ser una excusa perquè les administracions i els organismes encarregats de la vigilància dels boscos permetin que tinguin lloc episodis com aquest.

Comentaris

  Xani 4 d'Abril de 2018 10:05
  Què esperàveu de Tordera ? La conec i cada cegada hi viu pitjor gent i els que hi manen són una colla de xupòpters que només pensen en fer-se grans cases però Fora del poble!! Del medí ambiente només hi pensen per caçar. De la reste els hi fot Nosa.
  Pietat, pietat 4 d'Abril de 2018 15:28
  Desgraciats i maleïts. Respectem la natura, el llegat que em de deixar als nostres descendents.
  Cabrons 4 d'Abril de 2018 18:08
  Quin colla de fills de puta, els hi tindrien que tallar el pito a ells.

Nou comentari