MonPlaneta
Sis línies de tren i una dotzena de carreteres tallades pel temporal Glòria
  • CA
Imatge d’arxiu d’un cotxe passant per una carretera inundada a Vulpellac | ACN

Sis línies de tren estan interrompudes a i una dotzena de carreteres estan tallades causa dels efectes del temporal Gloria, segons informen Renfe i el Servei Català de Trànsit, respectivament. La circulació de trànsit ferroviari està suspesa entre Arenys i Maçanet, afectant les línies R1 i RG1. Entre Arenys i Barcelona s’ofereix un tren per hora i sentit. A més, no hi ha servei de l’R1 i l’R4 entre l’Hospitalet i Molins de Rei per un arbre caigut sobre la via. El mateix passa a l’R13 entre Roda de Mar i Sant Vicenç de Calders, i a l’R15 entre Reus i Ascó. D’altra banda, es registren retards d’entre 15 i 30 minuts a l’AVE per limitacions de velocitat derivades del temporal. També hi ha demores en altres punts de la xarxa ferroviària. A l’R2 Nord hi ha retards de 30 minuts després d’unes hores d’interrupció, així com a l’R3 i a l’R2 Sud.

Pel que fa a les carreteres, la C-38 està tallada per neu a Molló, però a la majoria de vies el problema són les inundacions o arbres caiguts pel vent. Així, hi ha acumulacions d’aigua que impedeixen la circulació a la C-35 entre Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera, a la C-31 a Ullà, a la C-260 a Roses i a la GI-643 a Torroella de Montgrí. A més, la TP-3311 està inundada a Santa Bàrbara en sentit sud, i a la C-32 hi ha dos carrils tallats a Castelldefels en sentit sud. També hi ha afectació viària a la C-17 a Tagamanent. La caiguda d’arbres talla la TV-3031 a Tivissa, la T-734 a Marçà i la C-1413a a Sentmenat. En el cas de la T-202 a la Nou de Gaià el que hi ha caigut és un pal elèctric. També es fa pas alternatiu a la BV-5111 a Arenys de Munt per obstacle a la via. A la BV-2005 a Torrelles de Llobregat hi ha hagut despreniments de terra i arbres i també està tallada. El vent obliga a interrompre la circulació a la BV-4024 al Coll de Pal.

D’altra banda, és obligatori utilitzar cadenes a la GIV-5201 a Viladrau, la GI-521 a Riudaura, la GI-501 a Agullana, la T-330 a Arnes, la T-334 a Horta de Sant Joan, la BV-4031 a Castellar de n’Hug i la C-153 a Rupit i Pruit. A l’N-260 està restringit el pas a vehicles pesants entre Ribes de Freser i Urtx.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa