'Operación Reciclaje'
‘Operación Reciclaje’ | SIGFITO

!--akiadsense-->

Tots aquells pagesos que, conscienciats amb el medi ambient, hagin fet dipòsit dels envasos agraris amb el segell de SIGFITO al seu punt de recollida des de l’1 de gener fins el 30 d’abril, ja poden convertir la seva cura amb el medi ambient per regals directes mitjançant el web d’‘Operación Reciclaje’ de SIGFITO fins el diumenge, 30 de juny. ‘Operación Reciclaje’ és una campanya exclusiva de SIGFITO amb l’objectiu de premiar l’esforç del pagès per alimentar-nos mentre cuida del medi ambient.

Tots els pagesos que reciclin envasos de fertilitzants, bioestimulants i fitosanitaris amb el logo de SIGFITO, i que ho hagin acreditat amb l’albarà, poden participar a la campanya ‘Operación Reciclaje’. Per cada quilo d’envàs reciclat, el pagès obtindrà crèdits que pot acumular cada cop que dipositi més envasos als punts de recollida. Un cop que s’habiliti el període de canvi, els pagesos podran accedir al web per canviar els seus crèdits per regals, o bé acumular-los fins al final de la campanya per tal d’obtenir premis més grans. Els punts de recollida també obtenen premis, que es podran sol·licitar a través del mateix web fins el 30 de juny. Els crèdits s’acumulen en funció dels quilos dels envasos entregats a SIGFITO, amb el que quants més pagesos reciclin al punt de recollida, més crèdits podran acumular. Pel canvi també es comptabilitzaran els residus entregats a SIGFITO des de l’1 de gener fins el 30 d’abril.

L’any passat els 345 punts de recollida de tot Catalunya van comptabilitzar 360.271 quilos d’envasos de SIGFITO entregats per 9.164 agricultors. Aquestes entregues van generar 14.985 albarans. Destaca la demarcació de Lleida, amb 197.305 quilos d’envasos recollits per part de 3.732 pagesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa