S’aprova el protocol per a la creació del Parc Pirinenc de les Tres Nacions

Un Parc Natural de l’Alt Pirineu ampliat, el de Pyrénées Ariégeoises, el de la Vall de Sorteny i de les Valls del Comapedrosa són una les àrees protegides transfrontereres més grans d’Europa

Extensió total del futur Parc Natural de les Tres Nacions

Extensió total del futur Parc Natural de les Tres Nacions | Departament de Territori i Sostenibilitat

El Govern va aprovar aquest dimarts la subscripció del protocol de col·laboració amb els parcs naturals de França i Andorra que fan frontera amb el Parc Natural de l’Alt Pirineu, que permetrà la creació d’una marca d’identitat comuna per a la promoció turística conjunta, la dinamització i els intercanvis en matèria de sostenibilitat i patrimoni natural. En concret, ha autoritzat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, a signar l’acord corresponent amb el Parc Natural Regional de Pyrénées Ariégeoises (França), el Parc Natural de la Vall de Sorteny (Andorra) i el Parc Natural comunal de les Valls del Comapedrosa (Andorra), per crear el Parc Pirinenc de les Tres Nacions. La signatura d’aquest acord es materialitzarà properament.

Comentaris

    skamarla 4 de Juliol de 2018 8:43
    Tres nacions? Si de cas, tres estats. De nació, tot és la mateixa.
    Fermí 4 de Juliol de 2018 11:18
    Això vol dir, que des de París, els hi aniran encolomant tots els óssos que vulguin als pastors de la Vall d'Aran, per exemple ?

Nou comentari