El repte de cinc famílies catalanes de viure 30 dies sense generar residus

La Fundació Rezero presenta dimecres dia 22 de novembre la web sèrie de les vivències d'aquestes cinc famílies catalanes

Objectiu residus zero

Aquest dimecres es presenta el pilot de la web sèrie, Objectiu #Rezero. que mostra les vivències de les cinc famílies catalanes que han portat a la pràctica el repte de viure 30 dies sense produir residus. Després de la projecció podrem parlar amb aquestes famílies i altres membres de la comunitat Residu Zero sobre els reptes i oportunitats d’aquesta experiència.

A l’acte, que estarà conduït pel periodista i activista Bruno Sokolowicz, és la trobada anual de Rezero – Fundació Prevenció de Residus i Consum que se celebrarà el proper dimecres 22 de novembre a les 6 de la tarda al Museu Blau de Barcelona.

Rezero

La Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable -Rezero- neix l’any 2005 com una entitat privada sense ànim de lucre i d’àmbit català. Ha estat impulsada per entitats ecologistes i cíviques del país amb el suport i la participació de sectors diversos de la societat civil, les administracions i el món empresarial.

Volen canviar el model de producció i consum cap al Residu Zero, impulsant accions i polítiques transformadores de prevenció de residus treballant en xarxa amb tots els agents socials i econòmics.

Per aquest motiu busquen informació i anàlisi, cren coneixement, el socialitzen dissenyen campanyes innovadores, proposen plans i polítiques transformadores i proposen normatives per una millora en la prevenció de residus.

Nou comentari