MonPlaneta
El repte de cinc famílies catalanes de viure 30 dies sense generar residus
Objectiu residus zero

Aquest dimecres es presenta el pilot de la web sèrie, Objectiu #Rezero. que mostra les vivències de les cinc famílies catalanes que han portat a la pràctica el repte de viure 30 dies sense produir residus. Després de la projecció podrem parlar amb aquestes famílies i altres membres de la comunitat Residu Zero sobre els reptes i oportunitats d’aquesta experiència.

A l’acte, que estarà conduït pel periodista i activista Bruno Sokolowicz, és la trobada anual de Rezero – Fundació Prevenció de Residus i Consum que se celebrarà el proper dimecres 22 de novembre a les 6 de la tarda al Museu Blau de Barcelona.

Rezero

La Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable -Rezero- neix l’any 2005 com una entitat privada sense ànim de lucre i d’àmbit català. Ha estat impulsada per entitats ecologistes i cíviques del país amb el suport i la participació de sectors diversos de la societat civil, les administracions i el món empresarial.

Volen canviar el model de producció i consum cap al Residu Zero, impulsant accions i polítiques transformadores de prevenció de residus treballant en xarxa amb tots els agents socials i econòmics.

Per aquest motiu busquen informació i anàlisi, cren coneixement, el socialitzen dissenyen campanyes innovadores, proposen plans i polítiques transformadores i proposen normatives per una millora en la prevenció de residus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa