MonPlaneta
La retirada dels fangs tòxics romanents a Flix “començarà la propera tardor”
El conseller Calvet i la resta d'autoritats visitant els treballs de neteja a Flix
El conseller Calvet i la resta d’autoritats visitant els treballs de neteja a Flix | Departament de Territori i Sostenibilitat

!--akiadsense-->

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, l’alcalde de Flix, Marc Mur, la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, la secretària general d’Ercros, Teresa Conesa, i el gerent d’explotació d’Acuamed, Mario Araus, van visitar aquest divendres Flix (Ribera d’Ebre) per conèixer de prop les actuacions que s’hi estan duent a terme per abordar de manera integral el problema derivat de l’activitat de l’empresa Ercros, en el marc de la Comissió d’Informació i Seguiment Rècnic. Aquest òrgan realitza el seguiment exhaustiu de la descontaminació del riu, dels sòls i del desmantellament industrial de la línia de clor d’aquesta companyia, que va finalitzar la seva activitat el desembre del 2017. Calvet va anunciar que la retirada dels fangs tòxics romanents a Flix “començarà la propera tardor” i va garantir que tant la descontaminació del riu com el desmantellament de la fàbrica “es faran de manera correcta”. “Tenim un compromís de present i de futur amb Flix”, va refermar. En aquest sentit, també va explicar que durant la segona fase dels treballs “s’incorporarà el vector aire en l’avaluació ambiental”. Quant al futur, el conseller va explicar que el Govern treballarà, “amb la reindustrialització de Flix, perquè hi hagi noves activitats industrials”, d’una banda, “i amb la potenciació del caràcter del riu per impulsar el turisme ecològic”, de l’altra.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: xup a juliol 16, 2018 | 14:16
    xup juliol 16, 2018 | 14:16
    podeu passar la factura al que fa discursos amb els SCC i era president de ERCROS, ESTIMAT Sr Pique
  2. Icona del comentari de: Espanya és un femer ple de delinqüents a juliol 16, 2018 | 14:45
    Espanya és un femer ple de delinqüents juliol 16, 2018 | 14:45
    Això en un estat decent i democràtic seria un delicte ecològic tan gran com dels que més, i els que varen ordenar els abocaments serien fa anys a la presó podrint-se, no fotent mítings de la Susiedaz Civí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa