Rescatats tres cabirols dels canals de reg de les comarques de Lleida

Els Agents Rurals es van reunir amb els regants de la zona per acordar mesures que facilitin la sortida dels animals i evitin que s'ofeguin

Regants

Reunió entre Agents Rurals i regants de l’Urgell | Agents Rurals

Els Agents Rurals es van reunir aquest dimarts amb la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell per parlar de la necessitat de prendre mesures que facilitin la sortida de fauna dels canals i, així, evitar que s’ofeguin. El cos i la comunitat de regants van acordar l’elaboració d’una llista de propostes d’actuació, la ubicació i un calendari d’implantació per tal de complir aquest objectiu.

Justament, aquesta mateixa setmana els Agents Rurals van rescatar un cabirol que havia caigut al Canal d’Urgell al seu pas per Arbeca. Una vegada capturat i comprovar que està en bon estat, va ser alliberat a la Reserva Natural de Mas de Melons. Uns dies enrere, els Agents Rurals també van rescatar dos cabirols més que, en aquest cas, havien caigut al Canal de Balaguer a Vallfogona de Balaguer. De la mateixa manera que amb l’anterior, van comprovar el seu bon estat i els van retornar al bosc.

Nou comentari