MonPlaneta
Quatre empreses de vehicles de transport obtenen el distintiu de qualitat ambiental
Ampliar els horaris i freqüència del bus exprés, una de les possibilitats
Ampliar els horaris i freqüència del bus exprés, una de les possibilitats | Sagalés

!--akiadsense-->

El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, ha atorgat el distintiu de garantia de qualitat ambiental a les flotes de vehicles de les empreses CRA La Hispània i Sagalés, totes dues de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Autobuses de Granollers-Lafuente, de Granollers (Vallès Oriental), i Fercam Transportes, de Castellbisbal (Vallès Occidental). El distintiu per a flotes de vehicles valora múltiples aspectes ambientals. Entre els principals hi figura el nivell d’emissions en base a les categories EURO.

L’empresa CRA La Hispània ha obtingut el distintiu de garantia de qualitat per la seva flota de tres autocars del servei urbà de Mollet. Sagalés ha certificat la flota de dos autocars del servei urbà de Parets del Vallès. Autobuses de Granollers-Lafuente ha certificat tota la seva flota de turismes, conformada per 38 vehicles. Per últim, Fercam Transportes ha obtingut el distintiu per a set camions de la seva flota de Castellbisbal per al transport de mercaderies en carretera.

El distintiu fomenta la recopilació de dades perquè se’n pugui fer l’avaluació i el seguiment, i d’aquesta manera esdevenir una eina pels responsables en la presa de decisions per a una correcta i millor gestió. Amb la incorporació d’aquestes noves flotes de vehicles, ja en són 52 les que disposen del distintiu de garantia de qualitat ambiental, amb un total de 8.500 vehicles etiquetats ambientalment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa