Protesta a Bilbao contra l’enviament d’armament espanyol a la guerra civil del Iemen

Activistes de Greenpeace s'han encadenat al vaixell i han mostrat pancartes amb el missatge "Armes Marca Espanya per matar civils"

Activista de Greenpeace protesta contra l'enviament il·legal d'armes al Iemen

Activista de Greenpeace protesta contra l’enviament il·legal d’armes al Iemen | Greenpeace

Activistes de l’organització ecologista i pacifista Greenpeace han començat, aquest divendres al matí, una acció de protesta a Bilbao contra l’enviament d’armament espanyol destinat als països de la coalició que lidera Aràbia Saudita a la guerra civil del Iemen, denunciant que les armes enviades poden ser emprades contra la població civil en un conflicte que ha causat la mort de milers de no-combatents. Greenpeace acusa el govern espanyol de ser còmplice d’aquesta situació permetent la venda de material bèl·lic i exigeix que s’aturi definitivament. Els activistes s’han acostat al vaixell saudita ‘Bahri Tabuk’ i s’han llençat a l’aigua mostrant pancartes amb el lema “Armes Marca Espanya per matar civils” en castellà, anglès i basc. Quatre membres més de l’organització s’han penjat de les amarres del buc i cinc a les defenses que separen el vaixell del moll. Segons afirma la mateixa organització, aquesta protesta pacífica durarà tant de temps com sigui possible.

Comentaris

    LUIS 16 de Febrer de 2018 11:09
    La dictadura española se lucra con la sangre de las guerras. Solamente decantarse a su favor y apoyarla ayudandola a disfrazarse de normal, degrada a los sujetos que lo hacen. Cada dia que pasa es más dificil vender el régimen neofranquista del 78 como una democracia occidental civilizada. Contribuye al dolor a la destrucción y a la muerte, y son los mismos que se quejaban de la eta. Que se miren a sí mismos.
    J. A. V. 16 de Febrer de 2018 13:45
    Alguna cosa a dir la OTAN, la ONU. ? O com sempre mirant cap un altre costat ? .

Nou comentari