Produir biocombustibles de forma altament eficient és una possibilitat real

Els darrers avenços podrien ser emprats per convertir diverses instal·lacions actuals i produir electricitat, combustible, productes químics i materials sense fer servir elements fòssils. El potencial és enorme.

Biomassa

Biomassa | xx

La possibilitat de fer el canvi a energies renovables per produir electricitat, escalfor i combustible és real. No només això sinó que també pot donar una oportunitat a moltes indústries per canviar el seu model productiu i dedicar-se a l’elaboració de productes renovables. Després d’un estudi que ha durat deu anys, un grup d’investigadors de la Universitat Chalmers, a Suècia, ha arribat a aquesta conclusió gràcies a l’estudi de totes les possibilitats tecnològiques existents. Segons el seu estudi el potencial és tan gran que, si es dugués a terme la reconversió industrial necessària, fent servir només les instal·lacions que existeixen actualment es podrien fabricar combustibles renovables com per abastirel 10% de l’aviació mundial.

Comentaris

  Ramon 27 de Maig de 2018 13:58
  Mentre que d'aquestes coses ecologistes no en rebem parers a banda i banda, amb debat i contrast de dades, jo per principi ho rebo com publicitat.
  fideli 27 de Maig de 2018 16:49
  Ben observat, Ramon
  Joan 27 de Maig de 2018 21:26
  Bé ara ja tenim cotxes q van amb energia e!ectrica i s.esta experimentant amb l.hidrogen,jo crec q si desemvolupessim aquestes energies no ens faria falta el petrolei

Nou comentari