MonPlaneta
Els premis “Cobertes Verdes”, una clau de volta ecològica per a Barcelona
Frederic Ximenis
Frederic Ximeno | Bernat Capell

!--akiadsense-->

Després de moltes batalles administratives, l’Ajuntament de Barcelona atorga 10 premis “Cobertes Verdes” i desbloqueja així la llarga paràlisi per a l’execució “d’infraestructures verdes urbanes”. No ha estat gens fàcil coordinar de forma efectiva tantes persones, entitats i empreses explica Frederic Ximeno, biòleg de professió, tècnic urbanista i comissionat d’Ecologia per l’Ajuntament. I així ho reconeix Jaume Ferret, coordinador del Projecte d’In-best-ers, empresa que dirigirà les cobertes de Consell de Cent 323 i de Longitudinal 6 núm. 82 (Frimercat). “Creiem fermament que el retorn social s’ha d’incorporar com a variable indispensable a la gestió empresarial -diu Ferret-. Sobretot, quan a més hi una important i decidida col·laboració de l’administració pública, en aquest cas l’Ajuntament de Barcelona, cosa que cal reconèixer merescudament”. La satisfacció doncs és general per totes les parts implicades.

“Cobertes Verdes” és una nova iniciativa política, i bona, sembla que indiquen els resultats, no?

Bona sens dubte, nova… no del tot. No és el primer intent que fem des de l’administració municipal en aquest sentit. Ara bé, sí que ha estat el punt d’inflexió que ha permès desllorigar un vell bloqueig i arrencar a caminar a un projecte fonamental per la ciutat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carles321 a juny 25, 2018 | 00:13
    Carles321 juny 25, 2018 | 00:13
    I no podrien també aprofitar l'aigua de pluja dels teulats i ajudar així a no prendre cabal del Ter (una conca fluvial a on bcn no pertany)?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa