MonPlaneta
Les pluges obliguen a tallar fins a nou carreteres i s’han cancelat 50 vols
Afectacions al trànsit a la C-58

Imatge d’arxiu!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Les restes de l’huracà Leslie que han passat per Catalunya en forma de pluja han obligat a tallar fins a 9 carreteres. Destaca C17 a la Garriga i Ripoll, C35 a Massanes, la C38 a Camprodon, Gi544 a Espinelves, Gi552 a Arbúcies, B432 a Oristà, la BP1432 a La Garriga, la Gir555 a Riudarenes, la GIV5441 a Espinelves i la N260 a Ribes de Freser

No s’han registrat danys importants, però a les carreteres catalanes s’han comptabilitzat fins a 45 petits despreninments, el que es considera una xifra extraordinària.

De les trucades rebudes durant aquest nit al telèfon d’emergències 112, prop d’un miler d’avisos estaven relacionats amb la pluja. 247 avisos s’han derivat als bombers de la Generalitat.

Es avisos atesos han estat principalment relacionats per arbres i branques caiguts. Els bombers de la Generalitat també han fet neteja de vies afectades per pedres i fang que dificultaven la circulació, inundacions de baixos, mobiliari urbà desplaçat i revisió de cabals de rius i rieres.

Les pluges intenses derivades del Leslie, també han oblicat a cancel·lar gairebé una cincuantena de vols de sortida de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, segons ha informat AENA. Els passatgers s’aniran recol·locant en vols d’aquest dilluns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa