Un peix lluna gegant i molt rar apareix mort a la platja de Santa Barbara, a Califòrnia

L'exemplar, de més de dos metres de llargada i d'una espècie descoberta recentment, va ser trobat molt lluny del seu hàbitat natural, a l'hemisferi Sud

Peix lluna gegant

El peix lluna gegant que ha aparegut mort a Santa Bàrbara (Califòrnia) | Coal Oil Point Reserve

Un exemplar de peix lluna gegant, que pertany a una espècie molt rara i descoberta recentment, ha aparegut mort a la platja de Santa Bàrbara (Califòrnia, Estats Units). Segons informa la cadena britànica BBC, la troballa d’aquest animal, de 2,1 metres de llargada, ha sorprès enormement els científics, que consideraven que només habitava a l’hemisferi Sud i es pregunten de quina manera ha arribat fins les aigües de la costa oest dels Estats Units.

Peix lluna gegant

El peix lluna gegant que ha aparegut mort a Santa Bàrbara (Califòrnia) | Coal Oil Point Reserve

Com que l’espècie va ser descoberta el 2014, una data molt propera, els investigadors van trigar uns quants dies a poder identificar a quina espècie pertany. Aquest tipus de peix lluna, de fet, va ser tan difícil de descobrir que, en anglès, se’l coneix com a “hoodwinker”, que en català es podria traduir aproximadament per “entabanador”. D’una mida molt superior a la de les altres espècies de peix lluna i un pes que pot arribar a les dues tones, es creu que prefereix les aigües més càlides de l’hemisferi Sud com, per exemple, les de les costes de Xile o Nova Zelanda.

Comentaris

    Es normal 4 de Març de 2019 18:15
    Amb tanta merda que s'aboca al mar per la superpoblació humana que esperavau.

Nou comentari