MonPlaneta
Les oportunitats del reptes mediambientals en una jornada tècnica
Medi ambient i empresa

!--akiadsense-->

Aquest dimecres 14 de febrero, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acollirà la jornada “Tech4Climate: tecnologia i innovació per a la sostenibilitat” organitzada per Ship2B, una fundació que pretén donar solucions a problemes socials i mediambientals des d’un punt de vista empresarial.

Se centrarà en les oportunitats que brinden els reptes mediambientals per emprenedors i innovadors de la mà d’ Helga Vanthournout, experta sénior del Centre de Negocis i Medi Ambient de McKinsey and Company.

També es donaran a conèixer les iniciatives innovadors que estan impulsant organitzacions com Aigües de Barcelona, IRTA i Torres, així com les ossibilitats d’inversió i col·laboració que Ship2B i els seus partners ofereixen per a emprenendors en el LAB Tech4Climate.

La jornada que començarà a les 9h reunirà als millors agents de grans empreses. Sota el lema “Environmental challenges and the role of technology”, Helga Vanthournout, coordinadora d’investigació a la iniciativa Especial d’Economia Circular de McKinsey, parlarà sobre quina són els grans reptes de la sostenibilitat en l’actualitat, quins són necessiten innovació tecnològica i com intervé la tecnologia per solucionar-los.

D’altra banda, els cofundadores del LAB Tech4Climate, Aigües de Barcelona, IRTA y Torres, tindran un espai per explicar les iniciatives que impulsen des de les seves empreses per a la millora del medi ambient, per donar a conèixer què esperen del LAB i quins són els suports que poden oferir als emprenedors que participin al Tech4Climate.

Els participants a aquesta jornada tindran accés a gratuit a l’exposició Després de la fi del món a les mateixes instal·lcions al CCCB. “Después del fin del mundo” en las instalaciones del CCCB.

L’entrada és lliure i la inscripció es pot fer seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa