MonPlaneta
Nous cursos ‘Punt d’Informació’ i ‘Bon coneixedor’ al Parc Natural del Delta de l’Ebre
Edició anterior del curs 'Punt d'Informació del Parc'
Edició anterior del curs ‘Punt d’Informació del Parc’ | Delegació de la Generalitat a les Terres de l’Ebre

!--akiadsense-->

El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza aquest mes de novembre dos cursos de formació amb l’objectiu de millorar el coneixement sobre el delta de l’Ebre i el seu Parc Natural, i potenciar el coneixement per desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure en aquest espai natural. D’una banda, per primer cop impartirà el curs “Bon coneixedor del Parc”, entre el 6 de novembre i el 12 de febrer. D’altra banda, el de “Punt d’Informació del Parc”, del 15 de novembre al 22 de gener, aquest cop per onzena vegada. Actualment, el Delta ja compta amb més de 100 empreses turístiques acreditades i identificades com a punt d’informació.

Aquests cursos estan dirigits a qualsevol persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulgui desenvolupar la seva activitat professional dins d’aquest espai natural protegit. Aquesta formació és essencial per tenir un bon coneixement del parc, i desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure al delta de l’Ebre. En aquest sentit, el curs proporcionarà informació actualitzada sobre el delta de l’Ebre i el seu parc natural. Aquesta acreditació és independent d’altres titulacions com les de guia turístic, educador o monitor del lleure. Ambdues formacions estan incloses dins el pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible, amb l’objectiu de divulgar i donar a conèixer el patrimoni natural i cultural dels espais naturals protegits del Delta.

Els cursos, comptem amb el suport logístic de l’Ajuntament de l’Aldea i del Museu de les Terres de l’Ebre, així com la col·laboració de diversos centres d’interpretació del territori. Per a més informació i inscripcions, es pot trucar al telèfon 977 482 181 o visitar el lloc web del parc natural.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa