Nou atac de l’os Goiat a l’Aran amb el resultat d’una ovella morta

El síndic aranès anuncia que el Protocol d'intervenció amb ossos al Pirineu per emparar l'extracció de l'animal ja està redactat

L'ovella morta per l'ós Goiat després de tornar a la Vall d'Aran

L’ovella morta per l’ós Goiat després de tornar a la Vall d’Aran | Conselh Generau d’Aran

El Conselh Generau d’Aran ha informat d’un nou atac de l’ós Goiat que ha resultat en la mort d’una ovella. És el primer després de la substitució del collar de localització GPS de l’ós el 16 d’octubre. L’atac va tenir lloc el dimarts dia 30 a la nit a la zona de Margalida, a Bossòst. Les càmeres del Conselh Generau d’Aran també han aconseguit les primeres imatges de Goiat a la Val d’Aran ja amb el nou collar GPS instal·lat després de passar l’estiu a França, on ha atacat 37 ovelles, un cavall, i cinc rusca.

El collar de localització GPS permet conèixer la localització l’ós, alliberat com a part del Programa PirosLife, i saber quins són els seus moviments. Es preveu que d’aquí a poques setmanes els óssos comencin a hibernar, coincidint amb la baixada de les temperatures.

Comentaris

  sometent 31 d'Octubre de 2018 16:07
  I?, que es pagui al ramader i avall, però l'os del Pirineu no es toca
  4x4 31 d'Octubre de 2018 17:33
  Los animalistas tendrian que en encerrar el oso a la carcel por asesinato
  Decisions absurdes. 31 d'Octubre de 2018 19:43
  Mentre hi hagi gent tocada de l'ala que pugui decidir, els ramaders s'hauran de fotre. Els de l'ecologia disney s'han proposat omplir el Pirineu d'osos, i destinar molts recursos per crear problemes.
  Jt 31 d'Octubre de 2018 22:27
  Puto ós!
  Menja! 31 d'Octubre de 2018 23:57
  Menja! Estrany?

Nou comentari