MonPlaneta
Nissan planta 20 mil arbres per celebrar el desè aniversari del LEAF elèctric
  • CA

Després d’una dècada d’èxit del LEAF, el primer vehicle elèctric del món per al mercat generalista, i del seu suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS) a través del Nissan Green Program 2022, l’empresa posa en marxa aquest projecte en el marc del seu compromís continu a llarg termini per fer front als reptes ambientals i aconseguir un planeta més sostenible.

S’han seleccionat llocs específics del Regne Unit, França, Alemanya i els Països Baixos que es beneficiaran d’aquest programa de reforestació. De la reducció de les inundacions per salvar una zona de jocs infantils als afores de Londres, fins la reconstitució de boscos afectats greument pels escarabats de l’escorça als afores de parís. Cada indret urbà s’esforça per atendre una necessitat social més gran amb l’objectiu que els entorns locals siguin un lloc millor per viure per a tothom.

L’ambició de Nissan s’ampliarà a partir de les iniciatives del Nissan Green Program i de la feina contínua de l’empresa per minimitzar l’empremta de carboni dels seus productes i operacions, l’objectiu final de les quals és la neutralitat en carboni el 2050. El compromís de Nissan es vasa en els seus programes de dècades per reduir les emissions i oferir tecnologies de vehicle elèctric que beneficiïn tant al medi ambient com a la societat.

Des de 2010, els propietaris del Nissan LEAF han evitat l’emissió de més de 2,5 milions de tones de CO2 al medi ambient. Una fita notable que afectarà positivament el medi ambient per a les generacions futures.

Arnaud Charpentier, vicepresident regional d’Estratègia de Producte i Preus de Nissan AMIEO, ha comentat: “La decisió conscient presa pels nostres propietaris d’escollir un vehicle elèctric continua contribuent a la nostra capacitat d’assolir objectius d’electrificació més amplis i genera un futur més ecològic i sostenible. Tenim la responsabilitat de garantir que les nostres innovacions continuïn enriquint la vida de les persones i hem traçat objectius clars per mantenir aquesta missió. Per al 2022, el nostre objectiu és reduir un 40% les emissions de CO2 de tots els cotxes nous i preveiem que el 50% de la nostra gamma estigui electrificada a principis de 2024.”

La Fundació Arbor Day és l’organització sense ànim de lucre més gran que es dedica a la plantació d’arbres. Amb més d’un milió de membres arreu del món, i amb l’ajuda dels seus socis, la Fundació ha plantat més de 400 milions d’arbres a tot el món en els darrers 50 anys.

“Les solucions climàtiques basades en la natura no només mitiguen l’impacte mediambiental de les operacions diàries de les empreses sinó que també protegeixen els ecosistemes i les economies de què depenen tant les persones com la fauna. La nostra associació amb Nissan ens permet impulsar aquesta tasca arreu del món”, ha declarat Dan Lambe, president de la Fundació Arbor Day.

Els conductors de vehicle elèctric han continuat tenint un efecte positiu en el medi ambient gràcies a la seva decisió d’adoptar una solució de mobilitat més sostenible. Per celebrar les seves contribucions, Nissan fa una crida a tots els conductors del LEAF perquè enviïn la xifra de quilòmetres d’aire net que han conduït, amb l’objectiu de demostrar l’efecte positiu que han tingut pel planeta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa