MonPlaneta
Moren més de 140 balenes a una platja d’Austràlia

A la badia de Hamelin, a uns 300 quilòmetres al sud de Perth (Austràlia), divendres passat els pescadors de salmons que van sortir al matí a treballar a la zona van descobrir que unes 150 balenes s’havien quedat encallades a la platja. Els cetacis, de l’espècie cap d’olla negre d’aleta curta, van intentar ser rescatats tant pels mateixos pescadors que els van descobrir com per personal d’entitats de protecció de la fauna i també per voluntaris.

El mateix divendres a la nit, però, més de 140 balenes ja havien mort, i els animals supervivents van acabar sent només sis, que van poder ser retornats al mar. Les balenes, segons el científics, s’encallen quan estan malaltes o ferides o, a vegades, per errors de navegació a prop de les platges. A vegades, fins i tot, els cetacis envien senyals de socors que poden atreure altres balenes que, sovint, també queden encallades.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rd350 a març 26, 2018 | 10:39
    rd350 març 26, 2018 | 10:39
    es podrien morir altres essres que son molt npcius per a la societat i no aquests pobres animalons innocents que no fan cap mal a ningú

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa