Hi ha diverses aplicacions per recuperar el mòbil perdut
Hi ha diverses aplicacions per recuperar el mòbil perdut | Europa Press

!--akiadsense-->

Els dispositius mòbils s’han convertit en una part important de la nostra vida, personal i professional. Hi emmagatzemem tot tipus d’informació, com fotografies, converses, correus electrònics o l’agenda. Però i si ens roben el dispositiu o el perdem? Podem perdre informació i records de gran valor. Per aquesta raó, val la pena disposar d’algunes aplicacions que ens ajudaran a recuperar l’aparell, o com a mínim, a impedir que algú altre pugui fer-ne un ús il·lícit o vendre’l. Aquí us presentem un llistat d’apps que podeu instal·lar al vostre dispositiu:

Sistema operatiu Android

Android Lost. Podràs controlar el teu telèfon de forma remota a través d’Internet o amb SMS. Amb qualsevol dels dos tindràs les opcions d’encendre el GPS i el WiFi per saber on es troba el dispositiu, esborrar totes les dades del telèfon o activar la pantalla de bloqueig.

Lookout Security & Antivirus. A més de tenir un antivirus integrat, la versió gratuïta et deixarà localitzar el teu telèfon allà on es trobi i activar una alarma, fins i tot quan estigui en silenci. També guardarà la ubicació si la bateria és a punt d’esgotar-se. Si compres la versió PRO afegirà un parell d’opcions, com activar la pantalla de bloqueig i esborrar la memòria del telèfon.

Where My Phone. Farà fotografies del lloc on es troba el teu dispositiu i t’enviarà un correu electrònic si algú desbloqueja l’aparell sense el teu permís.

Whistle Phone Finder. Pots activar l’aplicació per buscar el teu smartphone amb una xiulada. Existeixen 20 patrons de xiulets per escollir i és gratuïta.

Sistema iOS (Apple)

Find My iPhone. Aplicació creada per Apple que pots instal·lar de franc i que funciona per a qualsevol dispositiu que tingui iOS, així sigui un iPad, iPod o iPhone. Quan s’activi farà que soni una alarma durant dos minuts, encara que estigui en silenci, el bloquejarà amb una contrasenya i mostrarà un missatge personalitzat a la pantalla de bloqueig, la ubicació exacta on es troba el dispositiu i també permetrà esborrar totes les dades.

FoneHome. Aplicació de pagament que permet mostrar un missatge a la pantalla que, si algú el mira, serà fotografiat perquè puguis saber la carra de la persona que té el teu dispositiu. Si només està extraviat, farà un so per localitzar-lo, però també té una sirena que funcionarà com a alarma. Pel que fa a la ubicació, el GPS funciona de forma remota i també pot obtenir informació actualitzada cada minut de la seva ubicació.

Nou comentari

Comparteix