MonPlaneta
Un milió i mig d’euros per ampliar i rehabilitar el laboratori de la potabilitzadora d’Abrera
El laboratori de la potabilitzadora d'Abrera
El laboratori de la potabilitzadora d’Abrera | Agència Catalana de l’Aigua

!--akiadsense-->

L’Agència Catalana de l’Aigua ha començat els treballs per ampliar i rehabilitar el laboratori que hi ha ubicat a les instal·lacions de la potabilitzadora d’Abrera, al Baix Llobregat. Amb una inversió prevista superior als 1,5 milions d’euros, els treballs tindran una durada aproximada d’onze mesos i se centraran en rehabilitar l’espai interior, amb l’objectiu d’acollir el personal i els equips del laboratori de l’agència, que es troba als serveis centrals de l’ACA, al carrer de Provença 204.

Fins ara, des d’Abrera es feien les analítiques de control de la qualitat de l’aigua subministrada a través de la xarxa Ter Llobregat, mentre que des del centre de Barcelona s’analitzaven les mostres sobre la qualitat del medi. Així, un cop finalitzin les obres, les tasques d’anàlisi i control de la qualitat de l’aigua se centralitzaran des d’Abrera, millorant l’eficiència i la gestió. Aquesta actuació de reforma se centra, majoritàriament, en el soterrani de l’edifici, on s’ubicarà íntegrament el laboratori a traslladar, a més de sales tècniques i de serveis als treballadors/es de tot l’edifici. Pel que fa a la planta baixa, es remodelaran les antigues sales de control i de laboratori on-line, creant un nou menjador pels treballadors/es i una sala auditori.

L’actuació també servirà per millorar l’estat actual general de l’edifici, duent a terme millores a la façana i treballs d’impermeabilització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa