Llencen 20 quilos d’abelles mortes davant del Ministeri d’Agricultura espanyol

Amb aquesta acció, Greenpeace ha volgut exigir un cop més la protecció d'aquests insectes, que corren un greu perill a causa de l'ús d'alguns pesticides.

Activistes de Greenpeace amb les abelles mortes llençades davant del Ministeri d'Agricultura espanyol

Activistes de Greenpeace amb les abelles mortes llençades davant del Ministeri d’Agricultura espanyol | Greenpeace

L’organització ambientalista Greenpeace ha llençat 20 quilos d’abelles mortes davant del Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient espanyols, a Madrid, aquest dimarts al matí. Els insectes, que van morir enverinats per l’ús de pesticides, han estat emprats per mostrar clarament a la ministra Tejerina quins serien els efectes de votar en contra de les propostes de la Comissió Europea sobre ampliar les restriccions als insecticides neonicotinoides a la sessió que tindrà lloc a Brussel·les el proper divendres, 27 d’abril. El govern de Mariano Rajoy ja va donar suport a la prohibició parcial d’aquests productes l’any 2013 però, en aquesta ocasió, encara no ha fet pública quina és la seva posició. Diversos activistes s’han situat al costat d’una lona blanca on hi havia gairebé 300.000 abelles mortes i han mostrat pancartes apel·lant a la ministra perquè salvi aquests himenòpters, que es troben greument amenaçats.

Comentaris

  Serafi Bandarra i Grataconys 24 d'Abril de 2018 10:39
  No hi a res a fer,aquest govern es aixi.
  Independentista 24 d'Abril de 2018 13:07
  Apart de les amenaces químiques, us puc assegurar que al meu poble he informat vàries vegades de ruscs de vespes velutines, àlies "vespa asiàtica" i ningú ha mogut ni un dit. La gent no és conscient de res! Completament a favor de Greenpeace. Tot i que també val a dir que al final hem de fer tots de voluntaris per contribuir al treball de comunitat. Aquest govern i tots són iguals. Com deia Marc Aureli: el que no és bo per a les abelles, no és bo per al rusc.
  Mariné 18 de Juny de 2018 10:11
  Independista: molt bona la cita de Marc Aureli!!!! Hem de buscar sol.lucions.

Nou comentari