MonPlaneta
L’exèrcit de l’Índia anuncia que ha trobat petjades del ieti a prop de l’Everest
  • CA
Petjades trobades a l’Himàlaia i que l’Exèrcit Indi atribueix al Ieti | Exèrcit Indi

L’exèrcit de l’Índia ha anunciat a través de Twitter la descoberta de petjades a les muntanyes de l’Himàlaia que podrien ser atribuïdes al Ieti, el llegendari home de les neus. Les empremtes van ser trobades per una expedició militar el passat 9 d’abril a prop del camp base del mont Makalu, la cinquena muntanya més alta del món, que es troba a només dinou quilòmetres de l’Everest i que serveix de frontera entre el Nepal i la Xina. Les mateixes autoritats militars índies afirmen que les petjades tenen una mida de 81 centímetres de llarg i 35,5 d’ample.

Segons ha explicat un portaveu del ministeri de Defensa de l’Índia a la cadena nord-americana NBC News, les fotografies que s’han fet públiques, i que van ser obtingudes pels mateixos militars que les van trobar, han estat enviades a la comunicat científica perquè puguin ser estudiades i es verifiqui o refuti el Ieti com el seu autor. La mateixa cadena informa que el biòleg molecular Ross Barnett, a qui van preguntar sobre la descoberta, ha explicat que, si es va aconseguir obtenir alguna mostra d’ADN, es podria estudiar per identificar quin tipus d’animal va deixar aquestes petjades.

L’equip de l’expedició militar índia que assegura haver trobat petjades del Ieti | Exèrcit Indi

El Parc Nacional Barnu-Makalu, a l’Índia, és l’únic lloc del món on, si fem cas de les persones que han afirmat haver-lo vist durant les darreres dècades, hi ha un o diversos ietis, tot i que les mostres aportades fins ara han estat, finalment, atribuïdes a óssos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: arfonzo a abril 30, 2019 | 15:41
    arfonzo abril 30, 2019 | 15:41
    hipp !! i biba er orujo gaalleggoooo hip !!! . (declaraciones del Yeti a susanna griso ).
  2. Icona del comentari de: pare-normal a maig 01, 2019 | 10:18
    pare-normal maig 01, 2019 | 10:18
    Perquè dir-ne "yeti" quan volen dir "màrqueting"?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa