MonPlaneta
LaTiendaVichy.com aposta pels envasos retornables
  • CA

Vichy Catalan Corporation, líder i marca de referència en el sector de les aigües carbòniques amb més de 135 anys d’història, ha optimitzat el seu e-commerce per a millorar l’experiència de compra i oferir major rapidesa.

Des del llançament de LaTiendaVichy.com l´any 2016, l’evolució de l’e-commerce ha estat una prioritat, però aquesta és l’actualització més innovadora en disseny i en estructura.

Una de les grans apostes del projecte són els envasos retornables, marcats a la botiga online amb una triple E: Economia, Ecologia i Excel·lència. Als consumidors que optin pels formats retornables, se’ls abonarà l´import dels envasos a retornar. Per tant, aquesta opció es converteix en la compra més económica i sostenible. A més, no hauran de transportar els envasos buits, ja queLaTiendaVichy.comgestiona la seva recollida. La concienciació de la societat per la protecciói conservació del mediambient és una evidència, ja que els envasos retornables lideren el ranking dels formats més venuts a la botiga online.

FES AQUÍ LA TEVA COMANDA

Per agilitzar les comandes s’han augmentat les categories de productes per localitzar-los més ràpidament i s´han simplificat els passos per completar la comanda en molt poc temps.

Com a mesures de seguretat, alineades amb la situació d’alerta sanitària que vivim, s’ha revisat exhaustivament el protocol de lliurament de comandes. Els repartidors utilitzen guants i gel antisèptic abans i després de cada lliurament. A més, s’ha establert la recomanació del lliurament sense contacte, es a dir, 2 hores abans del servei, el client deixa a la porta de casa seva els envasos que s’han de recollir, en cas de que n’hi hagi, i el repartidor els substituirà per la nova comanda sense accedir al domicili del client, avisant-lo amb un missatge al dispositiu mòbil.

Amb LaTiendaVichy.com es poden rebre a casa totes les marques de Vichy Catalan Corporation: Mondariz, Montepinos, Font d´Or, Lambda i per descomptat Vichy Catalan, entre d’altres.

A més, per a major interacció amb els fans de les diferents marques, s’ha creat la categoría “VCH World” en la qual s’inclou tot tipus de merchandising: Samarretes, obridors, parament i fins i tot una targeta regal.

Tot l’univers de Vichy Catalan Corporation ara a casa amb una única compra, sense límit de càrrega i lliurament gratuït dintre de les zones de lliurament.

COMPROVA-HO FENT AQUÍ LA TEVA COMANDA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa