MonPlaneta
L’Agència Catalana de l’Aigua vol mirar de susprendre la pujada de la tarifa de l’aigua
Amb el que costa un litre d'aigua embotellada podem comprar més de 1.300 litres d'aigua corrent

!--akiadsense-->

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), a instàncies del Departament de Territopri i Sostenibilitat, convocarà els propers dies un Consell de Xarxa d’Aigües Ter-Llobregat extraordinari per tal d’analitzar les vies possibles per suspendre la pujada de la tarifa d’Aigües Ter-Llobregat prevista per al 2018 en aplicació del Plec de clàusules que operava el contracte de concessió.

Així ho han acordat el Secretari general de Territori i Sostenibilitat i els responsables de les associacions municipalistes ACM i FMC en una reunió de treball cebebrada a la seu del Departament per analitzar les conseqüències de la recent sentència del Tribunal Suprem.

Cal recordar que el Consell d’Administració de l’Agència Catalana de l’Aigua va donar suport a la proposta que es va fer durant el darrer consell de xarxa d’ATLL per incoar un expedient de revisió de la retribució financera del contracte. La voluntat del Departament i de les entitats municipalistes és evitar l’impacte que això pot generar sobre la ciutadania.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: annie a febrer 25, 2018 | 15:05
    annie febrer 25, 2018 | 15:05
    es una verguenza el precio de l agua en sitges que estes o no tenemos de pagar la minima, no entiendo el porque no tenemos contador diferencial (perdonar mis faltas) pagamos 78 euros cada trimestre gastes o no

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa