MonPlaneta
L’Agència Catalana de l’Aigua actualitza les zones amb risc d’inundació a les conques internes
  • CA
Reunió del consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua | Agència Catalana de l’Aigua

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua va aprovar aquest dijous a la tarda, en la seva sessió número 200, l’actualizació i revisió de l’avaluació preliminar del risc d’inundació a les conques internes catalanes, corresponent al segon cicle de la planificació (període 2022-2027) d’avaluació i gestió de riscos d’inundació, que transposa la Directiva europea relativa a l’avaluació i la gestió dels riscos d’inundació.

A l’avalució preliminar es van identificar 21 trams amb risc d’inundació (TRI) costaners, amb una longitud total de 110,50 quilòmetres, i un total de 72 TRI fluvials, que suposaven un total de 446,80 quilòmetres. En l’actualització i revisió que s’ha dut a terme i que s’ha aprovat en el consell d’avui, s’han identificat un total de 105 TRI, dotze més que en el primer cicle de planificació. D’aquests, 26 es corresponen a TRI costaners, amb una longitud total de 186,24 quilòmetres, i 79 es corresponen a TRI fluvials, que suposen una longitud total de 524,17 quilòmetres.

Finalitzada aquesta fase, l’agència ja ha iniciat els treballs associats a la elaboració dels mapes de perill d’inundació corresponents al segon cicle de planificació perquè puguin estar aprovats abans del 31 de desembre del 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa