MonPlaneta
L’ACA destina més de sis milions a ampliar la depuradora de Riudellots de la Selva
La depuradora de Riudellots de la Selva, actualment
La depuradora de Riudellots de la Selva, actualment | Agència Catalana de l’Aigua

!--akiadsense-->

L’Agència Catalana de l’Aigua ampliarà la depuradora de Riudellots de la Selva, amb una inversió prevista superior als 6 milions d’euros. En aquest sentit, s’ha posat a licitació el contracte per executar les obres, que tindran una durara d’1 any i mig a partir de l’adjudicació i signatura del contracte. Es disposa fins el 6 de març per a presentar ofertes.

Els treballs previstos serviran per adequar la planta a les necessitats de sanejament actuals i futures, ampliant la capacitat de tractament de la depuradora, que passarà dels 1.600 als 2.200 m3/dia. Fins ara, la depuradora tracta les aigües residuals generades a Riudellots i les provinents del polígon industrial les Ferreries (terme municipal de Campllong). Amb l’ampliació es tindrà capacitat per tractar les aigües residuals generades en el nucli urbà de Campllong, que fins ara es sanegen a la depuradora de la indústria càrnica de la Selva i posteriorment abocades a la riera de Campllong. El projecte que preveu la connexió de Campllong amb la depuradora s’està actualment redactant.

L’actual depuradora de Riudellots de la Selva va ser construïda el 1997 i disposa d’una línia de tractament amb capacitat per tractar 1.600 m3/dia. Les aigües degudament tractades són aportades al riu Onyar. Aquesta actuació està inclosa dins l’actual cicle de planificació (2016-2021).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa