MonPlaneta
L’ACA desaconsella la celebració del Doctor Music a Escalarre
Logotip del primer Doctor Music Festival, celebrat el 1996 | Doctor Music

!--akiadsense-->

L’Agència Catalana de l’Aigua ha presentat una proposta de resolució que denega els permisos per a la celebració del Doctor Music Festival a Escalarre (Pallars Sobirà). La promotora del festival ara disposa de deu dies per reformular el projecte abans que aquest s’enviï a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, que prendrà la decisió definitiva. L’informe de l’ens hidrològic català considera que la zona on s’ha previst fer el festival suposa un risc per a la seguretat de les persones perquè podria inundar-se.

Els permisos per a la celebració del festival, als municipis de la Guingueta d’Àneu i Esterri d’Àneu, inclouen el període que va del 25 de juny -quan s’hauria d’iniciar el muntatge- fins al 15 de juliol, quan s’acabaria el Doctor Music. Els terrenys afectats ocupen unes 140 hectàrees i es preveu que hi hagi una afluència diària de 55.000 persones i que s’habilitin 15.000 places d’aparcament. Dues entitats ecologistes, Ipcena i Rius amb Vida, van exigir aquest mateix dimecres que s’emetés la resolució de l’ACA, que consideraven que havia de ser desfavorable per raons semblants a les que ha al·legat l’agència.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Una colla de burocrates xupantinters a febrer 07, 2019 | 19:42
  Una colla de burocrates xupantinters febrer 07, 2019 | 19:42
  Ja hem vist el manteniment que fan a les rieres i el que passa quan baixa una riuada. Totes les lleres estan plenes de fusta podrida, canyes i tota mena de vegetació que, al no tenir cap manteniment, baixa riera avall fent uns taps considerables, inundant edificis i obstruint ponts. Des prés surten i diuen que fan una campanya de neteja, i a més deixen tota la fusta tallada a la llera, per si algu la vol anar a buscar, una fusta que no val res i que l'unic que farà és tornar a causar problemes
 2. Icona del comentari de: Anna a febrer 07, 2019 | 20:54
  Anna febrer 07, 2019 | 20:54
  ACA = colla de torracollons que no tenen sentit comú ni pels temes d,aigua ni per res.
 3. Icona del comentari de: Capità Olives a febrer 08, 2019 | 16:26
  Capità Olives febrer 08, 2019 | 16:26
  Un eufemisme per dir que volen que els hi passin més entrades de gratis...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa