MonPlaneta
Ja es pot fornicar sense cardar el planeta
Foto sexe
El sexe contamina. I contamina molt | Cedida

!--akiadsense-->

El sexe és biològic, però no ecològic. O no necessàriament, en aquests temps de globalització salvatge. Així les coses, Parlons Peu Mais Parlons un dels canals de Youtube més populars a França -amb més de 600.000 abonats- ha abordat la dialèctica entre una funció fisiològica, com és el sexe, i les seves conseqüències mediambientals. En aquest sentit, els consells són variats, però molt clars: El sexe genera residus i aquests contaminen.

D’entrada, és convenient abaixar la calefacció -que, òbviament, no és imprescindible sota els llançols- i apagar els llums, que en aquells moments causen una despesa supèrflua. També cal oblidar-se de les peces de roba satinada -molt eròtica, certament, però que inclou components altament contaminants- i passar-se al tèxtil local, si pot ser cotó o teixits naturals elaborats en proximitat i provinents del comerç just.

Un altre element molt contaminant són les joguines sexuals. La majoria d’elles inclouen com a matèria primera alguns components amb molta capacitat contaminant que fan més suau i flexible el plàstic. Els complements sexuals són el producte en el qual s’aboca més ftalats, entre un 40% i un 80%, a més d’altres productes químics, i hi ha estudis que vinculen aquesta substància amb problemes d’endocrinologia. Tot plegat, un còctel perillós, si es té en compte que se’n fa un ús intern, de tots aquests artilugis. Per evitar efectes secundaris, la proposta són joguines sexuals sense piles i recarregables. De fet algunes d’elles, de recent aparició al mercat, fins i tot estan impulsades des de l’energia solar.

També existeixen preservatius biodegradables, que eviten la despesa de depuració. I una producció incipient de porno sostenible i compromès amb la causa mediambiental. En definitiva, el sexe també pot ajudar a conservar el planeta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa