MonPlaneta
Intervenen setanta-sis cries d’una espècie de tortuga protegida a l’Aeroport del Prat
  • CA

Agents del SEPRONA de la Guàrdia Civil ha comissat setanta-sis cries vives d’una espècie protegida de tortuga a l’Aeroport del Prat. Un passatger de nacionalitat italiana les transportava dins del seu equipatge quan va ser aturat el passat 5 d’abril a la duana de la Terminal 1 de l’aeroport, on havia arribat en un vol procedent de les illes Seychelles que havia fet escala a Doha (Qatar).

Els SEPRONA va traslladar les cries, de l’espècie Aldabrachelys gigantea, al zoo de Barcelona i al Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya.

L’espècie a què pertanyen els animals, coneguda com a tortuga gegant d’Alrabra, és originària de l’arxipèlag de Seychelles i és una de les més grans que es coneixen, amb uns mascles que poden arribar als 250 quilos de pes i fins a 165 en el cas de les femelles. La seva esperança de vida, a més, és de més de 150 anys i se sap que alguns exemplars han arribat als 165. Aquests animals, catalogats com a vulnerables, estan protegits per la Convenció sobre el Comerç Internacional d’Espècies Amenaçades de Fauna i Flora Silvestres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa