MonPlaneta
Un home begut troba un pollet ferit… i li paga un Uber fins a un centre de fauna
  • CA
L’ocell que va arribar al centre de fauna com a únic ocupant d’un Uber | WRCU

El Centre de Rehabilitació de Vida Salvatge del Nord d’Utah (WRCNU), a Odgen (Estats Units), va rebre un pollet ferit de mans d’un conductor d’Uber després que l’home que l’havia trobat, que anava massa begut, decidís que era perillós que el dugués ell mateix. Tal i com expliquen des del mateix centre a través del seu compte de Facebook, “aquesta petita cadernera menor òrfena era l’única ocupant d’un vehicle Uber en un viatge fins el WRCNU” el passat 29 de juny.

La cadena nord-americana KSTU, afiliada de la CNN, va investigar una mica més el cas i és gràcies a ells que podem conèixer més detalls d’aquesta història. Tim Crowley era al porxo d’uns veïns un dissabte a la tarda, bevent amb els seus amics, quan va veure com un petit ocell queia del cel. Ell i els seus amics s’hi van apropar, li van fer una fotografia i la van enviar al centre de rehabilitació, des d’on li van demanar si podia traslladar-lo fins a les seves instal·lacions. Crowley, massa begut per a fer-ho, va decidir demanar un Uber. El primer conductor va rebutjar la petició perquè la va trobar massa estranya però la segona, Christy Guynn, va acceptar.

El petit exemplar de cadernera menor va arribar sa i estalvi al centre de rehabilitació | WRCU

L’ocell va fer el viatge dins d’una capsa plena de fulles que Crowley i els seus amics li van donar. “L’únic soroll eren els xisclets”, va explicar Guynn. “Suposo que va estar content quan vaig parar l’aire condicionat i vaig obrir una mica les finestres. Estic segura que feia una mica massa de fred per a ell”. El petit animal, de només dues setmanes de vida, va arribar sa i estalvi i s’espera que estigui recuperat i a punt per ser alliberat cap a finals d’estiu. Tal i com afirmaven des del WRCNU, “quan sentim que ho hem vist tot i no ens pot sorprendre res, sempre i hi ha ALGÚ allà fora per demostrar que no tenim raó”. El centre, a més, va donar les gràcies a Crowley per rescatar el petit ocell i aconseguir-li l’atenció que necessitava alhora que es protegia a ell mateix i a les altres persones de la carretera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa