MonPlaneta
Greenpeace proposa ‘boicotejar’ el Black Friday a Barcelona
Black Friday

!--akiadsense-->

Greenpeace considera que Barcelona ha avançat cap a una ciutadania més sostenible amb mesures, com la signatura del Pacte de Milà per a la millora de l’alimentació o la millora de la gestió de residus, però així i tot creu que encara presenta grans deficiències, com l’excés reiterat dels límits de contaminació atmosfèrica.

L’organització ecologista posa el focus en diverses dades que considera preocupants i que s’agreugen, diu, amb iniciatives com el Black Friday. Recorden que que només s’ha reciclat el 9% del plàstic mundial, la ramaderia és responsable del 14’5% dels gasos d’efecte hivernacle, prop de 30.000 persones moren cada any a l’estat per la contaminació de l’aire, o que cada any es fabriquen 100.000 milions de peces de roba. És per això que proposesn boicotejar el Black Friday.

Creuen que el nostre ritme de vida és insostenible i està accelerant el canvi climàtic. I que els responsables no són només les gran empreses sinó també qualsevol persona que compra roba barata, que utilitza bosses de plàstics i que “es llença al consumisme salvatge del Balck Friday”.

És per això que des de divendres s’organitzen diverses activitats. Divendres 23 de novembre, al Poblenou, Fab Lab Barcelona, Carrer de Pujades, 102, es farà de 19h a 21h l’Open Night de la mà de FAB LAB Barcelona per conèixer la feina de diversos col·lectius que fabriquen els seus propis productes, des d’artesanies fins a zeppelins o moda. Per dissabte dia 24 de novembre, el Parc de la Ciutadella de les 11h 1 les 14h hi haurà un taller d’hort urbà amb materials reciclats.

Trobareu tota la informacio seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa