Greenpeace porta a Barcelona la campanya “Menys plàstic, més Mediterrani”

El vaixell Rainbow Warrior s'instal·la aquest cap de setmana al Port de la ciutat i permet visites fins diumenge al vespre

Rainbow Warrior de Greenpeace

El vaixell més emblemàtic de Greenpeace, el Rainbow Warrior, és al Port de Barcelona, enmig de la campanya internacional Menys plàstic, més Mediterrani.

El buc, provinent de València i Palma, romandrà al Moll d’Espanya, amarrador 15 B del Port fins aquest diumenge a la nit i durant la seva estada, les persones que ho desitgin podran visitar el vaixell en una visita guiada de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 h.

A més a més, aquest dissabte a les 21h es farà un concert d’Anni B Sweet a la coberta del vaixell.

Campanya menys plàstic, més Mediterrani

El Rainbow Warrior va començar la seva marxa en aigües mediterrànies el 8 de juny, dia dels Oceans, amb la presentació de l’informe Un Mediterrani ple de plàstic. Estudi sobre la contaminació per plàstics, impactes i solucions, elaborat per la unitat científica de Greenpeace.

L’informe constata el greu problema de contaminació plàstica que pateix el Mediterrani, la densitat de plàstics de la qual és igual a la que trobem a les denominades “sopes de plàstics” del Pacífic, amb una mitjana d’una peça de plàstic cada 4m2.

Nou comentari