MonPlaneta
Francesc Gambús, cap de la delegació europea a la Cimera Global d’Acció Climàtica
L'eurodiputat Francesc Gambús en sessió parlamentària
L’eurodiputat Francesc Gambús en sessió parlamentària | Cedida

!--akiadsense-->

L’eurodiputat català Francesc Gambús ha estat nomenat cap de la delegació que ha designat el Parlament Europeu per a la Cimera Global d’Acció Climàtica que se celebrarà del 12 al 14 de setembre a San Francisco. Gambús representarà l’Eurocambra en aquesta cimera que reunirà líders i representants de tot el món per tractar els assoliments dels estats, regions, ciutats, empreses, inversors i ciutadans en la lluita contra el canvi climàtic. Així com serà una plataforma de llançament per als compromisos mundials per a la descarbonització de l’economia, la generació d’ocupació i el creixement econòmic sostenible.

El diputat al Parlament Europeu, membre independent del Grup del Partit Popular Europeu, ha estat convidat a la recepció i al sopar privat que oferirà l’enviat especial de l’ONU per a l’acció del clima, empresari i exalcalde de Nova York, Michael Bloomberg. La delegació encapçalada per Gambús es reunirà amb representants de l’ONU que co-presideixen aquesta cimera, un grup de parlamentaris de l’Aliança del Clima dels Estats Units, representants de la indústria, i també es reunirà amb el governador de Califòrnia, Jerry Brown. Entre els oradors i delegats que assistiran a aquesta cimera, es troben la presidenta del C40 i alcaldessa de París, Anne Hidalgo, l’exvicepresident dels Estats Units, Al Gore, i el comissari europeu d’Acció pel Clima i Energia, Miguel Arias Cañete.

La Cimera Global d’Acció Climàtica, que se celebra a mig camí entre París 2015 i 2020, està programada per intensificar el nivell d’ambició contra el canvi climàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa