MonPlaneta
FOTOS | Espectaculars imatges de la riera de Tossa de Mar

El cabal dels rius va a la baixa aquest dilluns però Protecció Civil alerta que encara continua molt elevat a l’Onyar, el Ter i el Llobregat de Muga. Tot i que ja ha deixat de ploure i la situació s’està normalitzant, recomanen evitar rius i rieres sobretot a l’Alt i Baix Empordà. A més, queden sis carreteres afectades després de l’episodi de pluges de les últimes hores. La BV-4024 a Guardiola de Berguedà està tallada per esllavissades, i també es dona pas alternatiu a la GI-682 a Tossa de Mar. La C-35 a Llagostera i la GI-665 a Monells tenen un carril tallat. Per inundacions estan tallades la GI-643 a Serra de Daró i la GIV-6216 a Sant Pere Pescador.

Del tot és extraordinari és l’estat actual de la riera de Tossa de Mar (La Selva), tal i com demostren les imatges d’aquest migdia-tarda que ens han fet arribar la Maria Lluïsa Bosch i l’Ignasi Villalongar:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a novembre 20, 2018 | 10:32
    JordiP novembre 20, 2018 | 10:32
    Segurament els més vells del lloc recorden que els seus avis els explicaven que antigament la riera passava per aquesta "nova" llera. La natura sempre intenta recuperar el que havia estat seu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa